Carrers comercials

Els carrers comercials de Santa Coloma de Gramenet són un gran aparador de comerç de qualitat i proximitat, plens de diversitat i alhora singulars, on podreu trobar tots els productes i serveis que busqueu. Ara més a prop que mai!

+ Info

Carrers comercials

  • Carnisseria2
  • Fruites i verdures2
  • Restauració4
  • Salut i dietètica3
  • Llar2

Carnisseria xarcuteria tradicional. Especialitat en productes d'Extremadura, ternasco d'Aragó, tenim els millors entrecots de Girona i molts productes més.

+Info
Whatsapp

Qualitat i servei des de 1934

+Info
Whatsapp

Venda de cartutxos originals i compatibles, impressores, material informàtic, telecomunicacions (distribuïdors oficials de MásMóvil, Pepephone, Llamaya, Amena, O2, Simyo, República, etc.)

+Info
Whatsapp

Nou anys al servei de la teva salut, en el nostre establiment trobaràs la millor atenció personalitzada, som professionals amb llarga experiència i àmplia formació en la medicina alternativa.

Centre de Teràpies Herboristeria Amics va néixer de la il·lusió i l'amor de dos amics, Javier i Eva, que van decidir obrir un centre de salut i benestar en Santa Coloma, després de nou anys, Amics ha crescut i ara comptem amb una major oferta d'activitats i teràpies. A poc a poc ens anem fent més grans i estem molt feliços de fer-ho amb tu.

+Info
Whatsapp

El teu gelat de LaCrep a Casa

+Info

Pa i pastissos artesans elaborats amb farines ecològiques

+Info
Whatsapp

Subtotal0€